ankieta
Wiedza młodych osób aktywnych fizycznie na temat naturalnych produktów żywnościowych poprawiających wydolność fizyczną
Proszę wskazać naturalne źródła kreatyny: (można wybrać dowolną liczbę odpowiedzi)
Nasiona roślin strączkowych (soja, soczewica, ciecierzyca)
Jaja
Mleko
Sery twarogowe
Jogurt naturalny, kefir, maślanka
Mięso (głównie wołowina, wieprzowina)
Ryby
Orzechy
Owoce
Warzywa
Nie znam naturalnych źródeł kreatyny
Inne, jakie?
Czy Pana/Pani zdaniem możliwe jest pokrycie zapotrzebowania na kreatynę, zakładając podjęcie intensywnego wysiłku, w celu optymalizacji efektów treningowych, jeżeli będzie pochodziła wyłącznie z naturalnych produktów?
|
Czy według Pana/Pani opinii prawidłowo zbilansowana dieta oparta na powszechnie dostępnej, naturalnej żywności, wystarcza dla zaspokojenia zapotrzebowania na białko i poprawę wydolności fizycznej, wśród osób trenujących wyczynowo?
Ankieta
V_CONDUCT_FOOTER_FREEACCOUNTMSG